Mijn serie verslaving

netflix

In een eerder artikel schreef ik al over de series die ik graag kijk. Maar sinds wij een paar maanden geleden begonnen zijn met Netflix, is dit weer compleet omgeslagen.

Ik keek altijd series online, downloaden of keek via On Demand. Maar sinds Netflix gaat er een wereld aan series voor mij open. Hier deel ik de series waar ik op dit moment verslaafd aan ben, of veel tijd aan heb besteed

Orphan Black

Deze serie kwam mega vaak voorbij op Netflix. Maar ik ga nu eenmaal af op naam en heb nooit de beschrijving geopend. Uiteindelijk besloot ik het een kans te geven, en ik was verslaafd. Het gaat over Sarah die iemand zelfmoord ziet plegen die wel erg veel op haar lijkt. Als zij in het leven duikt van dit meisje ontdekt zijn een bizarre wending.

Deze serie is sinds vorige week gestart met het nieuwste en daarbij ook laatste seizoen. mweh ūüôĀ

Orange is The New Black

Deze serie wordt natuurlijk al door enorm veel gekeken. En ikzelf kijk deze ook vanaf het begin. En toch was ik tussendoor 2 jaartjes gestopt met kijken. Ik vond het even niet meer zo interessant. Met de komst van Netflix bij ons thuis, ben ik toch maar weer verdergegaan. AAAND Im Addicted.. De theme song zit dagelijks in mijn hoofd inmiddels. Zeker het kijken waard. En gelukkig zitten er nog een aantal seizoenen aan te komen

Shooter

Dit is zo’n serie waaraan we begonnen omdat we dachten, ach we zien wel. En ook hier ben ik verslaafd geraakt. Dit is een nieuwe serie welke is gereleased in 2016. Mocht je deze gaan kijken, hoef je dus geen eindeloze seizoenen te verwachten. Toch wil ik deze iedereen aanraden. De serie zit vol met bekende acteurs. Je wordt al snel meegesleept in het complot waar het hoofdpersoon in zit. Spanning elke keer gegarandeerd!

Big Little Lies

Toen ik deze naam zag moest ik gelijk denken aan Pretty Little Liars. Ik dacht eerst he bah niet een namaak er van. Toch begon ik het te kijken. Wat mij intresseerde is dat je eerst de scenes ziet van een moord of iets dergelijks. Erna zie je wat ervoor is gebeurd. Dit gaat eigenlijk het hele seizoen zo door. Maar zodra je begint te kijken, begin je interesse te krijgen in de personages en hun rijke leventjes.  Uiteindelijk was ik er zelf klaar mee en dacht ik oke ik wil nu wel weten wie er dood is. Al met al vind ik het de moeite waard

Homeland

De eerste 3 seizoenen van deze serie vond ik echt fantastisch. Heel goed hoe ze per aflevering je gevoel kunnen beinvloeden. Hoe je een personage leuk vind, vreselijk vind, je sympathie weer terug, en opeens weer stom vind. Goed gespeeld en goede verhaallijn. Na seizoen 4 was ik mijn interesse zelf een beetje kwijt. Ook hoor ik dit van meerdere kijkers terug. Maar toch vind ik dat iedereen die deze serie niet heeft gezien, vooral moet gaan kijken.

 

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *