Waar wil ik heen met mijn blog

Het was nogal een stressvolle periode voor mij. Mijn blog lag daardoor dan ook even stil. Ik heb dan ook lang nagedacht; wat wil ik nu eigenlijk met mijn blog? Ik wil het persoonlijk houden, maar waar sta ik dan voor?

Ik was gestresst. En dan schreef ik ook nog eens niks op mijn blog. Dat wat ik al zo lang wilde, waar ik zo hard voor hard gewerkt liet ik nu links liggen. Dit maakte mij niet bepaald rustiger. Ik besloot dan ook hard na te denken welke kant ik op wilde met mijn blog. Want waar sta ik voor, wat vind ik belangrijk? Dat was voor mij de eerste vraag. Het antwoord daarop was: dieren, milieu, welzijn, gezond leven.

Oke duidelijk, daar zijn we uit. Maar ik wil er ook graag dingen in stoppen die ik ook nog eens mega leuk vind, dingen die mij echt vermaken. En wat is dat dan? Daar hoefde ik nog minder lang over na te denken: dieren, mooie plekken bezoeken, eten, series kijken.

Ik heb dan ook besloten om al deze onderwerpen lijdend te maken voor mij site. Daarnaast wil ik binnenkort video’s gaan maken met o.a. vlogs en kook video’s. Dit vind ik nog veel spannender, maar wil eindelijk eens die stap gaan maken.

Ik hoop dat mijn artikelen jullie bevallen, en hoor ook graag wat jullie vinden.

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *