Regels van Trump raken ook bekend Nederland

Afbeeldingsresultaat voor trump

Trump is nog maar net aan de macht en maakt nu al al zijn regels waar. Dit raakt ook (bekend) Nederland.

Een van deze regels is het inreis verbod naar Amerika voor mensen  vanuit Irak, Iran, Jemen, Libië, Somalië, Soedan en Syrië. Ook de bekende Nederlandse Anna Nooshin wordt hier wellicht door geraakt. Anna is in Iran geboren en kwam als kind met haar moeder en zusje naar Nederland. Inmiddels heeft zij wel een Nederlands paspoort en dus een Nederlandse nationaliteit. Anna verteld in de show van RTL Late Night dat zij vaak in Amerika komt en dus ook veel Amerikaanse stempels in haar paspoort heeft staan.  Maar ondanks al deze bezoeken, kan het zomaar betekenen dat zij tijdens haar reis naar Amerika a.s. woensdag wordt gewijzigd. Want ondanks haar inmiddels Nederlandse nationaliteit, kan zij in Iran nog staat geregistreerd.

 

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *