New years resolutions 2017

voornemens

Happy new year!!!

Rond het nieuwe jaar hebben veel mensen goede voornemens.  Zo blijken veel voornmens te zijn: afvallen, vaker sporten, stoppen met roken, minder alcohol drinken, gezonder leven etc. In dit artikel blik ik terug op mijn paar voornemens van vorig jaar, en vertel ik mijn voornemen van dit jaar (terwijl ik nog riep: ik geloof niet in voornemens!!)

Mijn voornemens voor het jaar 2016 zagen er als volgt uit

  • Afvallen + gezonder leven

Tsja, ook bij mij stond deze op het lijstje. Ik was tegen die tijd wel oke bezig met sporten enzo, maar het ritme was er bij ingezakt. Eindstand, we kregen in februari de sleutels van ons huis. Dit resulteerde in vaak thuisbezorgd en snelle slechte happen. Wel kan ik trots zeggen dat sinds een paar maanden wij gezonder dan ooit leven. We maken zo veel mogelijk vers eten, en chips en snoep liggen zelden bij ons thuis.

Dus kan ik denk ik wel zeggen dat dit in de laatste maanden toch nog is gelukt!

  • Mij elke dag leuk opmaken

Dit voornemen kwam er uit voort dat ik uren kan kijken op insta naar alle meiden die elke dag veel aandacht aan hun uiterlijk besteden. Zij staan altijd mooi op foto’s. Haar mooi gedaan, make up top. Ik denk dat ik dit precies 2 dagen heb volgehouden. Vooral tijdens de periode van het klussen was ik veel te moe en bleef ik veel liever lekker liggen. Zonder make up naar werk, iets wat ik nooit deed en opeens normaal werd. Tsja.. heeft ook zo zijn voordelen.

 

Dit viel best mee. Dit jaar heb ik toch nog een goed voornemen

  • Minder vlees eten

Sinds ik op mijzelf woon, eet ik al minder vlees. Ik heb elke week een vega dag en eet meer vis. Toch wil ik nog meer minderen. Op dit moment wil ik 2keer per week vlees en 1 keer vis. Overige dagen worden dus vega. Dit wil ik om meerdere redenen. Sowieso hoop ik dat meer mensen dit doen, zodat veel minder dieren worden geslacht. Daarnaast al die vleesverwerking etc is niet goed voor het milieu. Al dat verpakkingsmateriaal, actie knallers. Nee hoor, ik bouw rustig af naar zo min mogelijk vlees. Wel vul ik dit aan met extra supplementen, zodat mijn lijf niks te kort komt.

 

Zo dat was het voor mij. Heb jij zelf nog voornemens? Laat ze vooral achter in de comments! Ik ben er benieuwd naar.

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *