Series voor de donkere dagen

series

Series kijken. Als het aan mij ligt kijk ik dit de hele dag. Dit zal mij nooit gaan vervelen. Soms wissel ik het af met een goede film (of minder goede film). Maar de dagen worden donkerder en kouder. En dus gaan we weer op zoek naar bezigheden, waarvoor we niet door de kou heen hoeven. Het kijken van series is de ideale bezigheid! Maar open een website en er staan talloze nieuwe aflevering. Waar moet je beginnen? Welke is leuk? Of wat is de moeite waard? Hierbij deel ik graag de series die ik erg leuk vind en wat mij betreft de moeite waard zijn (voor vrouwen maar óók voor met je vriend op de bank).

1. Devious Maids

Dit is meer een vrouwen serie. Deze serie gaat over een aantal Latina “maids” in Beverly Hills. Ik denk dat er elk seizoen wel iemand wordt vermoord. En toch blijf ik kijken. Een fijne serie waar je niet bij hoeft na te denken.

2. Game of Thrones

Een serie die je als vrouw wel met je vriendje kunt kijken! Maar let op, het is vrij bloederig en bruut. Hier ben ik normaal niet van maar door de goede verhaallijn blijf ik geboeid. Normaliter zit er bijna een jaar tussen de seizoens. Maar mocht je nu nog moeten beginnen, lucky you! Daarmee kom je de winter wel door.

3. Pretty Little Liars

Het eerste seizoen begint met de vermissing van Allison. Al snel krijgen haar vriendinnen allemaal het zelfde smsje van “A” over de leugens in het verleden. Spannende afleveringen waar je niet genoeg van kunt krijgen! Helaas zal het komende seizoen ook het allerlaatste seizoen zijn.

4. White Collar

(sorry voor crappy trailer)Neal Caffrey is een oplichter, vervalser en een dief. Hij helpt de FBI criminelen te vinden. Fijne serie om naar te kijken en ook niet onbelangrijk, fijne acteur om naar te kijken!

5. Revenge

Amanda komt terug in Town om wraak te nemen op de dood van haar vader. Ze neemt daarbij de identiteit van Emily aan. Dit zorgt voor spannende gebeurtenissen en onverwachte wendingen! Elke aflevering weer spannend

 

6. Arrow

Oliver Queen wordt na jaren vermissing gevonden op een eiland. Hij besluit zijn vader te eren, en wraak te nemen op de mensen die hem kwaad hebben gedaan. Met behulp van een aantal bekenden wordt hij de green Arrow en bestrijdt de schurken van de stad. Een serie waar ik gemixte meningen over hoor. Ikzelf ben in ieder geval fan, en wij kijken thuis dan ook weer graag naar het nieuwe seizoen! 🙂

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *