Review: The Body Shop Aloë Soothing Rescue Cream Mask

aloe-soothing-rescue-cream-mask-2-640x640

Ik ben gek op maskers. Heerlijk op een zondag, of doordeweeks wanneer de huid dit extra nodig heeft. Voorheen gebruikte ik altijd het masker van Clinic. Helaas is dit masker uit het assortiment gehaald. In de tussentijd kon ik maar geen geschikte vervanging vinden. Tot ik de Body Shop binnen liep. Ik zag hier een uitgebreide Aloë Vera lijn. I Love Aloë Vera!! Tijd dus om wat producten uit te testen. Vandaag de review van het Soothing Rescue Cream Mask

Voor de liefhebbers, het masker bevat de volgende ingrediënten:

20161016_202427

 

Het masker kun je het beste aanbrengen voor het slapen. Het is een leave on mask. Wat je ook kunt doen is dit masker bijvoorbeeld 20 minuten voor het aanbrengen van je make up, aanbrengen op de huid voor extra hydratatie. Het masker is lekker creamy zoals de naam beloofd.

Maar werkt het nu echt?

Mijn huidje was aardig droog, en kon wel wat hydratatie gebruiken. Ikzelf gebruikte dit in de ochtend, en bracht daarna geen make up aan. Na een half uur voelde ik al zichtbaar verschil! Dit masker voelt ontzettend lekker. Prikt totaal niet, in tegenstelling tot andere maskers wel eens kunnen doen. Dit masker kan ik prima aanbrengen in tijden van mijn eczeem uitbraak.

Ik ben enorm fan van dit masker. Binnenkort zal ik andere producten van de lijn reviewen. Ik kan niet wachten!

 

 

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *